iho: me hoidamme sitä


Dermalogica on maailmanlaajuisesti johtava ammattitason ihonhoitosarja, jota ihoterapeutit käyttävät ja suosittelevat. 

Haluaisitko aloittaa yhteistyön? Täytä lomake alla, niin otamme sinuun yhteyttä. Halutessasi voit myös soittaa numeroon:  050 446 0835


Miksi valita Dermalogica?


Yli 30 vuoden ajan olemme omistautuneet saavuttamaan tuloksia ihon terveydessä koulutuksen, innovaatioiden, sekä ammattimaisen suosittelun avulla.


Vain Dermalogica tarjoaa  Face Mapping® -palvelun, mullistavan ihoanalyysin, joka mahdollistaa asiakkaallesi parhaat tulokset.

Kaikki tuotteemme on sertifioitu eläinkokeettomiksi,   gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.

Meille koulutus on aina etusijalla: tarjoamme taitopohjaista koulutusta maailmanlaajuiselle ihoterapeuttiyhteisölle, jolla on yksi yhteinen tavoite: varmistaa terve iho kaikille.


Dermalogica PRO -ammattituotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat ennennäkemätöntä joustavuutta, kontrollia ja tuloksia hoitohuoneessa.


Tarjoamme ainutlaatuista myyntikoulutusta ja laajaa tukea  markkinointiisi, jotta liiketoiminnallasi olisi parhaat edellytykset  kasvaa.

valtuutetun dermalogica -hoitolan edut:

 • ilmaiset tuotenäytteet:
  ansaitse näytteitä, jotka toimivat tehokkaina myynnin apuvälineinä
 • vaihtuvat kuukausittaiset kampanjat: 
  tarjoamme kuukausittaisia kaupanpäälliskampanjoita, joilla tarjoat asiakkaallesi lisäarvoa
 • 24/7 verkkotilaaminen:
  ammattiverkkokaupassamme voit täydentää varastoasi silloin kun sinulle parhaiten sopii
 • maailmankuulu koulutus:
  pääset hyödyntämään erinomaista koulutusvalikoimaamme joko kasvotusten, live-streamilla, tai e-learning alustallamme - silloin kun sinulle parhaiten sopii
 • ansaitse komissiota verkkokauppamyynnistämme:
  liity mukaan kumppanuusohjelmaamme, ja ansaitse ohjaamistasi asiakkaista dermalogica.fi -sivustolta
 • yksilöllinen tuki myyntiin ja markkinointiin:
  saat aina tarpeisiisi tukea ja ohjausta asiantuntijoiltamme niin myyntiin, kuin markkinointiin liittyvissä aiheissa ja materiaaleissa 

Täytä lomake alla, niin olemme sinuun yhteydessä.

Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla