aloita yhteistyö

 Oletko valmis rakentamaan liiketoimintasi menestystä tehokkaiden ihonhoitotuotteiden ja ammattihoitojen avulla? Pyydä Dermalogica-asiakkuuden avaamista jo tänään. 

Dermalogican maahantuoja Suomessa on PR-Cosmetic Oy. Olemme aktiivinen liikekumppani, joka tukee sinua ammattimaisena jälleenmyyjänä tarjoamalla henkilökohtaista asiakastukea ja ilmaista koulutusta. Näin voit menestyä ja tehdä sitä, mitä rakastat.

OTA YHTEYTTÄ 

asiantuntemuksemme

KOULUTUS

Tarjoamme jatkuvaa, ilmaista koulutusta, joka kattaa laajan valikoiman kursseja. Kouluttajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joilla on yli 20 vuoden asiantuntemus.

KASVOHOIDOT

Tarjoamme kumppaneillemme edistykselliset kasvohoidot ja ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet, jotka tuottavat todellisia tuloksia.

MYYNTITUOTTEET

Tarjoa asiakkaillesi Dermalogican innovatiivisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita ja auta heitä saavuttamaan parhaat tulokset omassa ihonhoidossaan.

haluatko ryhtyä jälleenmyyjäksi?


Jos olet ihoterapeutti tai omistat hoitolan, voit hakea Dermalogica-asiakkuutta. Tarjoamme kattavaa, ilmaista koulutusta, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhaat mahdolliset tulokset Dermalogican tuotteilla.

Työskenteletkö esteettisessä ihonhoitoklinikassa, joka keskittyy mikroinvasiivisiin hoitoihin? Tarjoamme erikoistuotteita ja hoitoja, jotka täydentävät mikroneulausta, laserhoitoja ja muita edistyksellisiä menetelmiä.

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

 yhteydenottolomake

esimerkkejä dermalogica ammattihoidoista

PRO SKIN

Dermalogica Pro Skin on täysin yksilöllistettävä kasvohoito. Hoidossa käytetään ammattitason tuotteita ja hoitotekniikoita, jotka räätälöidään täysin asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

PRO POWER PEEL

Pro Power Peel on Dermalogican tehokkain ammattikäyttöön suunniteltu kemiallinen kuorinta. Tämä hoito voidaan räätälöidä erilaisille ihotyypeille, ja se on erityisen tehokas epätasaiseen pigmentaatioon, tukkeutuneisiin ihohuokosiin, karkeaan pintarakenteeseen, juonteisiin ja kimmoisuuden menetykseen.

PRO MIKRONEULAUS

Dermalogican Pro Mikroneulaus on täydellinen hoito, kun iho tarvitsee voimakkaampaa ja syvälle vaikuttavaa stimulaatiota. Käyttämällä innovatiivista tekniikkaa, jossa pienet, ohuet neulat luovat ihoon hienoja kanavia, stimuloidaan uusien solujen ja kiinteyttävän kollageenin tuotantoa. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden nopeamman imeytymisen, mikä tarjoaa ammattimaisia tuloksia juonteiden, ryppyjen ja laajentuneiden huokosten hoidossa.

PRO NANOINFUUSIO

Dermalogican Pro Nanoinfuusio yhdistää kehittyneen mikrokuorinnan ja aktiivisten ainesosien mekaanisen imeyttämisen, mikä stimuloi sekä solujen uusiutumista että ihon kykyä hyödyntää aktiivisia ainesosia. Nanoinfuusion avulla ihon pinnan solut irtoavat pienien kartioiden avulla, jolloin iho muuttuu sileäksi, tasaiseksi ja hehkuvaksi. Tämä hoito sopii kaikille ihon kunnoille.

asiakkuuden edut

Pääset hyödyntämään erinomaista koulutusvalikoimaamme joko kasvotusten, live-streamilla, tai e-learning alustallamme - silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Saat tukea ja ohjausta asiantuntijoiltamme niin myyntiin kuin markkinointiin liittyvissä aiheissa ja materiaaleissa.

Liity mukaan kumppanuusohjelmaamme, ja ansaitse ohjaamistasi asiakkaista dermalogica.fi -sivustolta.

Tarjoamme vaihtuvia kaupanpäälliskampanjoita, joilla tarjoat asiakkaallesi lisäarvoa.

Ammattiverkkokaupassamme voit täydentää varastoasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.