melanopro peel system

Uusi Melanopro Peel System -hoitokokonaisuus kohdistuu sitkeään hyperpigmentaatioon ja tuottaa kirkkaamman ja sileämmän ihon alle 6 viikossa.

mikä se on?

Melanopro Peel System on kattava ihonhoitokokonaisuus, joka vähentää näkyvästi hyperpigmentaatiota ja auttaa ehkäisemään tulevan hyperpigmentaation syntymistä alle 6 viikossa. Yksinkertainen, tehokas ja kliinisesti todistettu Melanopro Peel System on kaksivaiheinen:

Päivä 1: Day One Peeling Masque, joka levitetään hoitolassa tai ihoklinkalla.
Päivä 2–hoidon loppuun asti: kotihoito-ohjelma, hoidon päättymiseen saakka.

kenelle se on tarkoitettu?

Kaikille, joilla on hyperpigmentaatiota, kuten pigmenttiläiskiä, ikäläiskiä, aknearpia ja melasmaa, sekä sameaa ja karheaa ihoa. Testattu monenlaisilla ihonsävyillä.

tärkeimmät raaka-aineet


Melanopro Peel System -hoitokokonaisuus sisältää tehokkaiden ainesosien, kuten atselaiinihapon, glykolihapon, maitohapon, salisyylihapon, retinolin ja niasiiniamidin sekoituksen. Hoito torjuu sitkeää hyperpigmentaatiota, joka haalistuu tai katoaa kokonaan hoidon jälkeen.

Melanopro Peel System -hoitokokonaisuutta voidaan käyttää yksinään tai se voidaan yhdistää hoitotekniikoihin, kuten kemialliset kuorinnat, laser, IPL, mikroneulaus ja dermaplaning. Jos haluat lisätietoja mahdollisista hoitopareista, ota yhteyttä Dermalogica Pron myynti- ja koulutustiimiin.

OTA YHTEYTTÄ